În momentele de față PSD-iștii se dau de ceasul morții să găsească motive de susținere a Bossului Suprem Dragnea, tocmai condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Au mai făcut-o și când acesta a fost condamnat în dosarul Referendumul, dar atunci motivele de susținere erau mai ușor de digerat. Acum e mai greu.

Dăncil, Firea, Olguța, toată flora și fauna PSD-istă a ieșit la înaintare. Ba că e nevinovat, ba că nu e definitivă, ba că a fost ignorată decizia CCR, ba, ba, ba. Toate motivele lor sunt fix pix pentru că adversarul lui Dragnea are o poveste mult mai potentă. Nu-i știu numele acestui adversar, dar îi știu povestea.

E o fată de 12 ani, abuzată de un tată bețiv și ignorată de o mamă speriată. În fiecare zi, în loc de iubire și educație, ea primește bătăi și traume. Într-o zi, după o bătaie cruntă, fuge de acasă și bate la poarta DGASPA Teleorman. Pentru o perioadă primește îngrijiri, dar cum bugetul instituției este limitat, se întoarce acasă. Bătăile continuă.

Între timp, șefii DGASPA Teleorman angajează două femei. Pe hârtie ele lucrează pentru fetița asta și alte femei sau bătrâni abuzați. În realitate, ele muncesc timp de șapte ani de zile la filiala PSD Teleorman. Liviu Dragnea și alți lideri închid ochii - partidul e mai important decât copiii abuzați, persoanele cu handicap sau oamenii nevoiași.

Poate că gașca PSD-istă își va salva Bossul Suprem, dar împotriva acestei povești Dragnea nu poate câștiga.

Dragi jurnaliști, scormoniți satele Teleormanului în căutarea acestei fetițe. Oare cum o cheamă, ce culoare au ochii ei și ce poveste ne spun?